Bitcoin Cash lommebøker

Finn en lommebok som passer ditt bruk. Lommebøker brukes til å oppbevare dine Bitcoin Cash. Det anbefales å velge en lommebok der du kan hente ut din private nøkkel, slik at du kan importere lommeboken i en annen klient om nettsiden eller applikasjonen skulle forsvinne.

Online lommebok

Online lommebøker er en oppbevaring for dine Bitcoin Cash på nett. Dette er et av de enkleste måtene å skaffe seg en lommebok på. Her vil du ha tilgang til dine Bitcoin Cash uansett hvilken enhet du er på.

Coinbase

Hos Coinbase får du din egen lommebok når du registrer deg. Her har du også muligheten til å laste ned Coinbase sin app som du kan bruke på farten.

Gå til coinbase.com

BTC.com

BTC.com har en lignende lommebok som Coinbase, med app for iOS og Android. Her har du muligheten til å ta kontroll over dine private nøkler selv.

Gå til btc.com

Lommebok app

Lommebøker som app gir deg muligheten til å ha dine Bitcoin Cash på smarttelefonen. Som regel vil du ha en mulighet til å lage en backup av din private nøkkel, slik at du kan hente opp din lommebok i en annen app. Med en lommebok app kan du enkelt ta med deg dine Bitcoin Cash på farten, og bruke de når du er ute å handler eller skal overføre penger til venner.

Bitcoin.com

Bitcoin.com har applikasjoner til iOS, Android, MacOS, Windows og Linux. Bitcoin.com gir bort gratis Bitcoin Cash til de som laster ned appen og deltar i deres faucet

Gå til bitcoin.com

BRD

For iOS og Android. Her får du lommebok og muligheten til å kjøpe Bitcoin Cash. Du har også muligheten til å veksle med andre kryptovaluta.

Gå til brd.com

Edge

For iOS og Android. Lommebok som støtter flere typer kryptovaluta.

Gå til edge.app

Exodus

For MacOS, Windows og Linux. Lommebok og krypto veksler.

Gå til exodus.io

Hardware lommebok

En hardware lommebok lagrer din private nøkkel i en fysisk enhet. Disse kommer som regel med fysiske knapper slik at du kan for eksempel godta transaksjoner. Utseende og størrelse kan minne om en minnepenn.

Ledger

Den originale ligner på en minnepenn. Mye vekt på sikkerhet, og det er enkelt å utføre sikre transaksjoner.

Gå til ledger.com

Trezor

Den originale er noe større enn en minnepenn. Legger stor vekt på sikkerhet og opererer som en offline Bitcoin lommebok.

Gå til trezor.io

KeepKey

Kan integreres med Shapeshift, og gir derfor en god oversikt over alle dine kryptovaluta.

Gå til shapeshift.com

Electron Cash

For Windows, Linux, macOS, Android og iOS. Electron Cash er lommebok for de som ikke ønsker å kjøre en Bitcoin Cash node. Electron Cash bruker mindre lagringsplass og prosessorkraft enn en node. Her har du full kontroll over din egen lommebok og kan lage backup av dine nøkler. Det er viktig å lese om advarsler for å unngå hacking før og etter du har lastet ned Electron Cash.

Papir lommebok

Papir lommebøker er en lommebok som du kun har på papir. Dette kan være den sikreste måten du oppbevarer Bitcoin Cash på om det gjøres på riktig måte. Det er derfor viktig å lese anbefalinger om hvordan det skal gjøres på de forskjellige nettsidene. Det anbefales å laste ned en av nettsidene, og lage din private nøkkel uten at du er koblet til nett. Etter du har fått din private nøkkel, er det viktig at den skrives ned eller skrives ut med printer. Public address er adressen du bruker til å sende Bitcoin Cash til lommeboken.