Tjen kryptovaluta

Få gratis kryptovaluta for å registrere deg hos kryptovaluta handelsplattformer. Under finner du ulike måter på hvordan du kan tjene kryptovaluta, uten å måtte gjøre en stor innsats.

Kjøp kryptovaluta hos Crypto.com - Få 25 USD i CRO

Crypto.com er plattformen som gir deg et av det største utvalget av kryptovaluta. Med kjente valutaer som Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Binance coin, Shiba Inu og flere. Crypto.com tilbyr et gratis Visa debit kort med gode fordeler som cashback i kryptovaluta, og gratis Spotify og Netflix. Registrer deg og bestill Visa kortet (gratis) for å få 25 dollar i Crypto.com Coin.

Gå til crypto.com

Kjøp kryptovaluta hos Coinbase - Få 10 USD i BTC

Hos Coinbase har du mulighet til å kjøpe Bitcoin Cash via bankoverføring til din Coinbase konto, eller ved kjøp av Bitcoin Cash med Visa eller Mastercard direkte. Coinbase er den letteste og tryggeste måten du kan skaffe deg Bitcoin Cash på! Bruk knappen under, og du vil få 10 dollar verd med Bitcoin om du handler for 100 dollar eller mer.

Gå til coinbase.com

Kjøp kryptovaluta hos Firi.com - Få opp til 200kr i kryptovaluta

Firi er en kryptoplattform basert i Norge (tidligere MiraiEx). Med enkel innlogging i Vipps, og godkjennelse av identitet via BankID. Lag konto for å motta opp til 200kr i kryptovaluta.

Gå til firi.com

Kjøp kryptovaluta hos nbx.com

Norwegian Block Exchange (NBX) er en Norsk kryptoplattform. Grunnlagt av Bjørn Kjos og registrert hos finanstilsynet. Tidligere har man kunne hatt mulighet til å få cashpoints hos flyselskapet Norwegian gjennom å kjøpe og selge kryptovaluta. NBX ligger derfor her med forhåpning av at de skal lansere et nytt lojalitetsprogram.

Gå til nbx.com